Yoga voor tieners/jongeren

Yoga voor tieners onderscheidt zich van "normale" yoga, omdat er naast yogaoefeningen ook veel aandacht is voor sfeer en gezelligheid. We nemen écht even pauze in de hectiek van alledag. Elke week starten we met een "praatrondje" waarin iedereen vrij is om te delen wat hem/haar heeft bezig gehouden. Er blijkt veel herkenning en begrip voor elkaar.

Daarnaast is er ook meer ruimte voor creativiteit.

Dat is de kracht van tiener- en jongerenyoga.

 

PROJECTPITT:

Speciaal voor tieners, 8 weken van anderhalf uur.

Een combinatie van yoga en coaching, waarin je gaat leren  hoe met stress en piekeren om te gaan. De lessen worden afwisselend gegeven door mij als yogadocent en een gediplomeerd coach. Je leert jezelf beter kennen, waardoor je keuzes maakt die bij je passen. Jij bent stress de baas!

Kosten: Euro 127,50 voor de hele serie.

We starten weer in januari 2020.

Donderdag 17.00-18.30 uur De Clockert Venray

Bij voldoende aanmeldingen ook op andere tijden.

 

Tieneryoga: maandelijkse yogalessen waarin gezelligheid, 

yoga en ontspanning centraal staan.

donderdag 17.00-18.30 uur De Clockert Venray

Kosten: Euro 12,50 per les.                   

 

Quotes vanuit de tieneryoga

Martijn 15 jaar: het is leuk en het vermindert stress. Ik krijg er dan ook minder stress van op school.

Hannah 15 jaar: ik kan spanning loslaten en echt even bij mezelf  zijn.

Jasmijn 14 jaar: het geeft me elke keer voor 1 of 2 dagen rust

Sara 13 jaar: ik vind yoga leuk, omdat ik me daar altijd kan  kalmeren als ik bijvoorbeeld een zware schooldag achter de rug heb. Het is gezellig en rustgevend.

Jip 17 jaar: ik word elke keer weer opnieuw verrast, ik gun dit iedereen.

Janne 18 jaar: Het brengt rust en een goed gevoel als je klaar bent met de oefeningen.

Noa 16 jaar: We nemen altijd de tijd om te kletsen. Dat is fijn, omdat je dan ook kunt vertellen hoe je je voelt.

Eva 17 jaar: Ik ben erachter gekomen dat ik de lat veel te hoog leg voor mezelf. Ik maak me nu veel minder druk om dingen, waardoor ik meer tijd heb voor plezier,.

 

 

 

 

 Impressions